Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5245
|
Название: | Екологічний та природно-кліматичний ризики: сутність, особливості оцінки та наслідки для продовольчої безпеки |
Авторы: | Скопенко, Н. С. |
Ключевые слова: | екологічний ризик рівень безпеки харчових продуктів наслідки екологічного ризику |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся |
Библиографическое описание: | Скопенко Н. С. Екологічний та природно-кліматичний ризики: сутність, особливості оцінки та наслідки для продовольчої безпеки / Н. С. Скопенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 30–35. |
Аннотация: | Україна характеризується сприятливими природними умовами для розвитку сільського господарства й виробництва екологічно чистої сільськогосподарської продукції та її якісної переробки. Проте в сучасних умовах господарювання та з урахуванням особливостей виробничого циклу в АПК все більшої уваги потребують екологічний та природно-кліматичний ризики, що обумовлюють рівень безпеки харчових продуктів та екологізації виробництва. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5245 |
ISBN: | 978-966-655-759-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|