DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5271

Название: Особливості виробництва тваринницької продукції на органічній основі
Авторы: Талавиря, М. П.
Талавиря, О. М.
Ващенко, В. В.
Ключевые слова: тваринницька продукція
органічна основа
вимоги до екологічного сільського господарства
Issue Date: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Талавиря М. П. Особливості виробництва тваринницької продукції на органічній основі / М. П. Талавиря, О. М. Талавиря, В. В. Ващенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 47–52.
Аннотация: Тривалий час у всіх без винятку країнах перед сільським господарством ставили головне завдання: нарощувати обсяги виробництва продукції та розширювати її асортимент для задоволення потреб населення, кількість якого постійно зростала. Ставку при цьому робили на індустріалізовані методи агровиробництва, нехтуючи ґрунтозахисними заходами, що призвело до стрімкого збільшення витрат вичерпних природних ресурсів і деградації ґрунтів. Важливим напрямом розвитку аграрного сектора в країнах ЄС є розвиток органічного сільського господарства.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5271
ISBN: 978-966-655-759-2
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Organik_2015_47-52.pdf180,2 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2023 Polissia University