DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5273

Название: Деякі проблеми виробництва органічної продукції підприємствами харчової промисловості
Авторы: Тарасюк, Г. М.
Ключевые слова: проблеми виробництва
підприємства харчової промисловості
підвищення потенціалу виробництва
екологічне маркування
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Тарасюк Г. М. Деякі проблеми виробництва органічної продукції підприємствами харчової промисловості / Г. М. Тарасюк // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 44–47.
Аннотация: Безпека та якість харчової продукції вже давно стали основними для вибору споживачем того чи іншого товару. Виробник повинен запропонувати ринку не просто якісну та безпечну для здоров’я продукцію, але екологічну чисту, органічну. Ці критерії є особливо важливими для підприємств, які прагнуть зайняти лідируючі позиції на ринку.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5273
ISBN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_44-47.pdf170,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет