Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5282
|
Название: | Особливості розвитку органічного виробництва в Україні |
Авторы: | Безус, Р. М. Bezus, R. Дуброва, Н. П. Dubrova, N. |
Ключевые слова: | екологічні чорноземи екологізація землеробства аграрний ринок відтворення земель |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Безус Р. М. Особливості розвитку органічного виробництва в Україні / Р. М. Безус, Н. П. Дуброва // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 339–343. |
Аннотация: | Починаючи з кінця XX століття в світі динамічно поширюється ідея широкого впровадження органічного виробництва. На думку науковців, зміна технологій виробництва з інтенсивних на екологічно безпечні, а в подальшому і органічні сприятиме вирішенню екологічних та економічних проблем у сільському господарстві та
поліпшить якість життя людей. Органічне виробництво розглядається як система господарювання в основу якої покладено використання природних речовин, натуральних методів виробництва. Метою останнього є отримання екологічно чистих продуктів, збереження навколишнього середовища та біорізноманіття. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5282 |
ISBN: | 978-617-7265-64-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|