Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5288
|
Название: | Вимоги до органічного виробництва продукції скотарства в ЄС |
Авторы: | Ковальчук, О. Д. Kovalchuk, O. |
Ключевые слова: | скотарство в ЄС вимоги до виробництва органічної продукції аграрна політика |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся |
Библиографическое описание: | Ковальчук О. Д. Вимоги до органічного виробництва продукції скотарства в ЄС / О. Д. Ковальчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 67–70. |
Аннотация: | Спільна аграрна політикам ЄС, з її наголосом на ринкову орієнтацію та постачання якісних продуктів для задоволення потреб споживачів вірогідно і надалі стимулюватиме ринок органічної продукції. Відповідно до Регламенту Ради (ЄС) № 834/2007 від 28 червня 2007 р. «Про органічне виробництво та маркування органічних продуктів» органічне виробництво є комплексною системою управління сільськогосподарським виробництвом та виробництвом харчових продуктів, що поєднує передовий досвід у навколишньому природному середовищі, високий рівень біологічного різноманіття, збереження природних ресурсів, застосування високих стандартів благополуччя тварин та виробничі методи, що відповідають вподобанням окремих споживачів щодо продуктів, вироблених з використанням природних речовин та процесів. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5288 |
ISBN: | 978-966-655-759-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|