Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5311
|
Название: | Розвиток ринку органічних овочів |
Авторы: | Лутак, В. А. Lutak, V. |
Ключевые слова: | органічні овочі споживач ринок органічних овочів органічне виробництво |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок |
Библиографическое описание: | Лутак В. А. Розвиток ринку органічних овочів / В. А. Лутак // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 522–525. |
Аннотация: | Значення овочів у харчуванні людини неможливо переоцінити,так як вони сприяють збереженню здоров’я і підтримання довголіття. Особливо корисними вважаються свіжі овочі. Завдяки тому, що овочі якісно відрізняються від інших продуктів харчування, вони отримали визнання у лікарів-гастроентерологів і дієтологів. Наприклад, овочі, на відміну від фруктів, містять мало простих кислот і цукрів. Тому при вживанні їх в сирому вигляді не перевантажується травний тракт, і не виявляється негативний вплив на зубну емаль. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5311 |
ISBN: | 978-617-7265-64-0 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|