DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5325

Название: Інновації та тенденції в органічному секторі економіки
Авторы: Скрипчук, М. П.
Skrypchuk, M.
Ключевые слова: органічна продукція
світовий ринок органічної продукції
органічне виробництво
інноваційні підходи
кластерні підходи
система екологічної стандартизації
система органічної стандартизації
стандартизація
Дата публикации: 2016
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; О. О. Євенок
Библиографическое описание: Скрипчук М. П. Інновації та тенденції в органічному секторі економіки / М. П. Скрипчук // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. IV Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : О. О. Євенок, 2016. – С. 556–560.
Аннотация: Питання екологічної безпеки продуктів споживання є одними з ключових, які постають перед світовою економікою. Для України актуальним є питання виробництва саме органічної сільськогосподарської продукції. Прикладні аспекти інновацій виробництва органічної продукції представлені у наукових працях таких вчених: С. Антонець, Н. Зіновчук, О. Дудар, М. Капштик, О. Корніцька, В. Кисіль, П. Скрипчук, В. Писаренко, Т. Чайка, Г. Шпак, І. Урбан, А. Говард, Р. Штайнер, Е. Дебенхем, Р. Блекмур та ін.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5325
ISBN: 978-617-7265-64-0
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2016_556-560.pdf242,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет