| 
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
 Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
 Матеріали конференцій >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5340 |  
 
| Название: | Інституційний механізм формування пропозиції органічної продукції |  | Авторы: | Гуцаленко, О. О. |  | Ключевые слова: | інституції пропозиції органічної продукції
 PEST-аналіз
 STEEPLE-аналіз
 інститути ринку органічної продукції
 |  | Дата публикации: | 2015 |  | Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся |  | Библиографическое описание: | Гуцаленко О. О. Інституційний механізм формування пропозиції органічної продукції / О. О. Гуцаленко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 117–121. |  | Аннотация: | Формування та стійке ефективне функціонування ринку органічної продукції залежить від розвитку якісних формальних та неформальних інститутів та інституцій, які в змозі забезпечити прозорі правила гри для товаровиробників, що матиме стимулюючі важелі для підвищення їх рівня виробничої діяльності. Так, О.Г. Шпикуляк виділяє два основних напрями формування ринку – економічний, який виражається через економіко-функціональні механізми, та інституціональний, що поєднує в собі ринкові та державні інститути. |  | URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5340 |  | ISBN: | 978-966-655-759-2 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій 
 |  
 
    
     Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |