Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5348
|
Название: | Розвиток органічного виробництва як запорука продовольчої безпеки України |
Авторы: | Кушніренко, О. М. Kushnirenko, O. |
Ключевые слова: | продовольча безпека України мотиви купівлі органічної продукції споживання продуктів харчування розбалансування харчування територіальна доступність продуктів продукти українського експорту |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся |
Библиографическое описание: | Кушніренко О. М. Розвиток органічного виробництва як запорука продовольчої безпеки України / О. М. Кушніренко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 146–151. |
Аннотация: | Системна криза економічної і політичної ситуації в Україні, тенденції розвитку світового сільського господарства і складні перспективи вирішення продовольчої проблеми на міжнародному рівні вимагають посиленої уваги до обґрунтування можливих шляхів зміцнення національної продовольчої безпеки. Для України проблема забезпечення продовольчої безпеки має особливо важливе значення, що зумовлюється наявністю сприятливих природно-кліматичних умов для вирощування переважної більшості сільськогосподарських культур, потужного людського потенціалу та переорієнтацією експортного потенціалу країни. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5348 |
ISBN: | 978-966-655-759-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|