DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5351

Название: Особливості ринку органічних овочів
Авторы: Тіхонова, Н. О.
Ключевые слова: органічне виробництво
органічна продукція
органічність овочів
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Тіхонова Н. О. Особливості ринку органічних овочів / Н. О. Тіхонова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 264–267.
Аннотация: Органічний рух розглядається в якості невід'ємної частини "зеленої" економіки та продовжує розвиватися в країнах всього світу. При цьому все більше приділяється уваги розвитку органічного виробництва в контексті забезпечення продовольчої безпеки країн. Хоча і вважається, що повністю забезпечити постійно зростаюче населення світу органічною продукцією неможливо.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5351
ISBN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_264-267.pdf167,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет