Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5367
|
Название: | Ruminant livestock production in the Northern Great Plains |
Другие названия: | Виробництво продукції скотарства в Північній долині |
Авторы: | Kovalchuk, О. Ковальчук, О. Д. Wachenheim, Ch. Ваченхейм, Ч. |
Ключевые слова: | ruminant livestock м’ясне скотарство efficiency ефективність income дохід |
Дата публикации: | 2007 |
Издатель: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка |
Библиографическое описание: | Kovalchuk O. Ruminant livestock production in the Northern Great Plains / O. Kovalchuk, Ch. Wachenheim // Ринкова трансформація економіки АПК : матеріали 5-ої міжнар. наук.-практ. конф., 27–28 листоп. 2007 р. – Харків : ХНТУСГ, 2007. – С. 106–108. |
Аннотация: | The current tendency of ruminant livestock production in four US states: North Dakota, South Dakota, Montana, and Wyoming are analyzed in this study. The attention is focused on major opportunities of production efficiency improving. The possibilities of increasing of farms competitiveness are defined.
Ruminant livestock production in North Dakota, South Dakota, Montana, and Wyoming is critical to the region’s economy. In 2002, 59 percent of farms and ranches in the four-state study area raised beef cattle, while more than 8 percent raised sheep and lambs. In 2004 in the four-state area cattle and calves accounted for one-third of farm and ranch receipts, 107 ranging from 16 percent statewide in North Dakota to 75 percent statewide in Wyoming. У статті аналізуються сучасні тенденції розвитку м’ясного скотарства в чотирьох штатах США: Північна, Південна Дакота, Монтана і Вайомінг. Акцентується увага на основних можливостях підвищення ефективності виробництва. Визначено можливості зростання конкурентоспроможності фермерських господарств. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5367 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|