Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5369
|
Название: | Проблеми якості молочної продукції в умовах вступу України до СОТ |
Другие названия: | Проблемы качества молочной продукции в условиях вступления Украины в СОТ Problems of quality of dairy production in the conditions of the Ukraine’s accession to ITO |
Авторы: | Чугаєвська, С. В. Чугаевская, С. В. Chugaevska, S. |
Ключевые слова: | молоко milk молочна сировина молочное сырье suckling raw material молочна продукція молочная продукция suckling products якість качество quality якісні показники качественные показатели high-quality indexes Світова організація торгівлі Международная организация торговли International Organization of Trade молокопереробні підприємства молокоперерабатывающие предприятия dairy enterprises міжнародні стандарти международные стандарты international standards переробка сировини переработка сырья processing of raw material конкурентоспроможність конкурентность competitiveness регіон регион region |
Дата публикации: | 2010 |
Издатель: | Київський інститут бізнесу та технологій; Житомирський державний університет імені Івана Франка |
Библиографическое описание: | Чугаєвська С. В. Проблеми якості молочної продукції в умовах вступу України до СОТ / С. В. Чугаєвська // Конкурентоспроможність в умовах глобалізації: реалії, проблеми та перспективи : матеріали IV міжнар. наук.-практ. конф., 3–4 черв. 2010 р. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2010. – С. 182–186. |
Аннотация: | В статті розкриті проблеми контролю за якістю молочної продукції. Показано необхідність забезпечення молокопереробних підприємств високоякісною сировиною, яка відповідає міжнародним стандартам. Проаналізовано процес виробництва, заготівлі та переробки молока відповідно до міжнародних стандартів. В статье раскрыты проблемы контроля за качеством молочной продукции. Показана необходимость обеспечения молокоперерабатывающих предприятий высококачественным сырьем соответственно требованиям международных стандартов. Проанализирован процесс производства, заготовки и переработки молока в соответствии с международными стандартами. In the article the problems of quality control of dairy products are disclosed. Necessity of providing of dairy enterprises with high quality raw materials according to requirements of international standards. The process of production, purveyance and processing of milk in accordance with international standards is analysed. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5369 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|