DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5369

Название: Проблеми якості молочної продукції в умовах вступу України до СОТ
Другие названия: Проблемы качества молочной продукции в условиях вступления Украины в СОТ
Problems of quality of dairy production in the conditions of the Ukraine’s accession to ITO
Авторы: Чугаєвська, С. В.
Чугаевская, С. В.
Chugaevska, S.
Ключевые слова: молоко
milk
молочна сировина
молочное сырье
suckling raw material
молочна продукція
молочная продукция
suckling products
якість
качество
quality
якісні показники
качественные показатели
high-quality indexes
Світова організація торгівлі
Международная организация торговли
International Organization of Trade
молокопереробні підприємства
молокоперерабатывающие предприятия
dairy enterprises
міжнародні стандарти
международные стандарты
international standards
переробка сировини
переработка сырья
processing of raw material
конкурентоспроможність
конкурентность
competitiveness
регіон
регион
region
Дата публикации: 2010
Издатель: Київський інститут бізнесу та технологій; Житомирський державний університет імені Івана Франка
Библиографическое описание: Чугаєвська С. В. Проблеми якості молочної продукції в умовах вступу України до СОТ / С. В. Чугаєвська // Конкурентоспроможність в умовах глобалізації: реалії, проблеми та перспективи : матеріали IV міжнар. наук.-практ. конф., 3–4 черв. 2010 р. – Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2010. – С. 182–186.
Аннотация: В статті розкриті проблеми контролю за якістю молочної продукції. Показано необхідність забезпечення молокопереробних підприємств високоякісною сировиною, яка відповідає міжнародним стандартам. Проаналізовано процес виробництва, заготівлі та переробки молока відповідно до міжнародних стандартів.
В статье раскрыты проблемы контроля за качеством молочной продукции. Показана необходимость обеспечения молокоперерабатывающих предприятий высококачественным сырьем соответственно требованиям международных стандартов. Проанализирован процесс производства, заготовки и переработки молока в соответствии с международными стандартами.
In the article the problems of quality control of dairy products are disclosed. Necessity of providing of dairy enterprises with high quality raw materials according to requirements of international standards. The process of production, purveyance and processing of milk in accordance with international standards is analysed.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5369
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
KVUG_2010_182-186.pdf462,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет