Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2010, № 2 (27) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/54
|
Название: | Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томату при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів |
Другие названия: | The dynamics of the carbohydrate complex in tomato fruits |
Авторы: | Прісс, О. П. Priss, O. Жукова, В. Ф. Zhukova, V. |
Дата публикации: | 2010 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Прісс О. П. Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томату при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів / О. П. Прісс, В. Ф. Жукова // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 2. – С. 54–59. |
Аннотация: | Досліджено динаміку пектинових речовин (пектин і протопектин) плодів томату при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом дозволяє уповільнити процеси розпаду вуглеводів, що сприяє максимальній збереженості якості томатів і подовженню терміну їх зберігання. |
Описание: | Stored with the use of antioxidant preparations
The paper presents the investigation into the dynamics of pectin substances (pectin and protopectin) of tomato fruits which are stored with the use of antioxidant preparations. It has been established that treating fruits with antioxidant preparations along with artificial cooling makes it possible to decelerate the process of carbonate destruction which in its turn contributes to the maximum safety of tomato quality, as well as to the increase of storage terms. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/54 |
Располагается в коллекциях: | 2010, № 2 (27)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|