DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5408

Название: Проблеми органічного кормовиробництва як основи якісної тваринницької продукції
Авторы: Пую, В. Л.
Ключевые слова: продукція скотарства
повноцінна годівля тварин
пасовищне кормовиробництво
культурне пасовище
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Пую В. Л. Проблеми органічного кормовиробництва як основи якісної тваринницької продукції / В. Л. Пую // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 555–560.
Аннотация: При входженні у Європейський та інші світові торгівельні союзи як конкурентоспроможний партнер, Україна має здобути імідж порядного виробника натуральних продуктів скотарства, з яких буде можливо отримувати екологічно чисте м'ясо, молоко та продукти їх переробки.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5408
ISBN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_555-560.pdf277,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет