Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5515
|
Название: | Про роль кормовиробництва в процесі забезпечення продовольчої безпеки регіону |
Другие названия: | About the role of forages production in the process of food security ensuring О роли кормопроизводства в процессе обеспечения продовольственной безопасности региона |
Авторы: | Скидан, О. В. Skydan, O. |
Ключевые слова: | продовольча безпека food security продовольственная безопасность продукція тваринництва production of animal industries продукция животноводства споживання м’яса consumption of meat потребление мяса рівень самозабезпеченості level of self-sufficiency уровень самообеспеченности кормовиробництво manufacture of forages кормопроизводство кормові одиниці fodder units кормовые единицы потреба у кормах need for forages потребность в кормах |
Дата публикации: | 2003 |
Издатель: | Львівський державний аграрний університет; Астра-Друк-Сервіс |
Библиографическое описание: | Скидан О. В. Про роль кормовиробництва в процесі забезпечення продовольчої безпеки регіону / О. В. Скидан // Науково-практичні аспекти кормовиробництва та ефективного використання кормів : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., 16–18 верес. 2003 р. – Л. : ЛДАУ, 2003. – С. 97–101. |
Аннотация: | Рівень споживання м’яса і м’ясних продуктів на душу населення є одним з найбільш важливих показників, що характеризує поточний стан продовольчої безпеки країни. Він в значній мірі залежить від економічної ефективності виробництва м’яса в певному регіоні, яке, в свою чергу, визначається кормовою базою. Нині виробництво кормів знаходиться на критичному рівні в Житомирській області. У порівнянні з 1990 р. воно скоротилося у 4,4 рази. The level of meat products consumption per capita is one of the most important parameters showing the present state of country’s food security. It depends to a great extent on the economic efficiency of meat production in a certain area which, in turn, is determined by a fodder base condition. Today forage production is at a critical level in the Zhitomir oblast Compared with 1990 it has been dropped in 4,4 times. Уровень потребления мяса и мясных продуктов на душу населения является одним из самых важных показателей, характеризующих текущее состояние продовольственной безопасности страны. Он в значительной степени зависит от экономической эффективности производства мяса в определенном регионе, которое, в свою очередь, определяется кормовой базой. Сейчас производство кормов находится на критическом уровне в Житомирской области. По сравнению с 1990 г. оно сократилось в 4,4 раза. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5515 |
ISBN: | 966-7407-61-6 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|