DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5520

Название: Багатофункціональний розвиток сільськогосподарських підприємств: досвід Німеччини з органічного виробництва
Авторы: Юшкевич, О. О.
Ключевые слова: сучасні технології
сільське господарство
сільськогосподарська продукція
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Юшкевич О. О. Багатофункціональний розвиток сільськогосподарських підприємств: досвід Німеччини з органічного виробництва / О. О. Юшкевич // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 201–204.
Аннотация: Продовольча безпека країни, здоров‘я населення та якість його життя багато в чому обумовлені розвитком органічного сільськогосподарського виробництва, що базується на інноваційних розробках у сфері альтернативного землекористування, збереження природних ресурсів, насамперед, земельних. Парадоксальність ситуації, що склалась в сільському господарстві, полягає в тому, що галузь, яка використовує екологічно безпечну й практично невичерпну енергію Сонця (близько 95% сухих речовин рослин – це акумульована сонячна енергія), виявилася в числі природонебезпечних. Однією з центральних проблем більшості країн залишається систематичне зниження виробничих та експлуатаційних витрат, зменшення відходів, витрат енергії та ресурсів, витрат на штрафи за забруднення навколишнього середовища. У зв‘язку з цим, постійно зростає потреба у застосуванні сільським господарством органічного виробництва як альтернативи для розвитку сільськогосподарських підприємств. Вважаємо, що найбільш показовим для України в частині екологічного багатофункціонального розвитку є вивчення досвіду Німеччини.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5520
ISSN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_201-204.pdf170,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет