DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5522

Название: Органічне виробництво – головна конкурентна перевага господарств населення на аграрному ринку
Авторы: Самойлик, Ю. В.
Samoilyk, Yu.
Ключевые слова: господарства населення
формування конкурентоспроможності
розвиток національного сектора
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Самойлик Ю. В. Органічне виробництво – головна конкурентна перевага господарств населення на аграрному ринку / Ю. В. Самойлик // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 207–210.
Аннотация: У ринкових умовах господарювання домінує плюралізм різних за організаційно-правовою формою підприємств та їх об'єднань. Розглядаючи національний аграрний ринок, варто вказати на існування двополюсних тенденцій: з одного боку, це укрупнення підприємств, збільшення їх розмірів за рахунок інтеграції, що призводить до створення агрохолдингів, а з іншого боку, зростає роль господарств населення у виробництві сільськогосподарської продукції, їх частка складає в середньому понад 30 % у розрізі всіх напрямів діяльності.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5522
ISSN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_207-210.pdf166,89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет