Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5525
|
Название: | Тенденції розвитку органічного землеробства в Україні в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни |
Авторы: | Лисенко, О. А. |
Ключевые слова: | органічний рух внутрішній споживчий ринок органічні продукти |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся |
Библиографическое описание: | Лисенко О. А. Тенденції розвитку органічного землеробства в Україні в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни / О. А. Лисенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 154–158. |
Аннотация: | Як зазначає Чигринець О. А., одним із напрямів підвищення продовольчої безпеки України є розвиток внутрішнього виробництва органічних продуктів харчування [1, с. 100]. Відповідно до основних положень IFOAM [2], виробництво та переробка органічної продукції ґрунтується на принципах, серед яких можна виділити такі, що корелюють із основними положеннями продовольчої безпеки країни: виробництво високоякісного продовольства, сировини та інших продуктів у достатній кількості і стимулювання місцевого й регіонального виробництва та руху продукції до споживачів. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5525 |
ISSN: | 978-966-655-759-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|