|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5528
|
| Название: | Співтворчість споживачів як джерело вартості органічних брендів |
| Авторы: | Нігматова, О. С. |
| Ключевые слова: | екологічна етика теорія менеджменту джерело вартості |
| Дата публикации: | 2015 |
| Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся |
| Библиографическое описание: | Нігматова О. С. Співтворчість споживачів як джерело вартості органічних брендів / О. С. Нігматова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 167–170. |
| Аннотация: | За думкою Карла Маркса, капітал це «<...> ім’я для функції експлуатації чужої праці» [7, с. 488]. З цієї точки зору, бренд є формою капіталу, оскільки головним джерелом експлуатації є чужа, автономна, повністю неоплачена праця споживача, що формує свій стиль життя, цінності відповідно до образу і цінностей бренду. Це, у свою чергу, створює відповідну купівельну поведінку з боку споживача і стійку можливість реалізації додаткової вартості з боку бренду. |
| URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5528 |
| ISSN: | 978-966-655-759-2 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|