DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5547

Название: Особливості виробництва органічної овочевої продукції в закритому грунті
Авторы: Дубовий, В. І.
Dubovy, V.
Ткалич, В. В.
Tkalych, V.
Дубова, І. В.
Dubova, I.
Стежко, О. В.
Stezhko, O.
Табакаєва, М. Г.
Tabakaieva, M.
Лукомський, О. М.
Lukomskiy, O.
Ключевые слова: здорове харчування
агровиробництво
мінеральні елементи
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Особливості виробництва органічної овочевої продукції в закритому грунті / В. І. Дубовий, В. В. Ткалич, І. В. Дубова [та ін.] // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 463–470.
Аннотация: Щороку навантаження на довкілля зростає, особливо у сільському господарстві. Дана галузь є не лише забрудником, але й потерпає від антропогенного впливу різних сфер діяльності. Тому доцільність впровадження органічного виробництва зумовлена, насамперед, необхідністю покращення екологічного стану навколишнього природного середовища та здоров'я населення.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5547
ISBN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_463-470.pdf188,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет