Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5553
|
Название: | Аналіз можливостей підвищення екологічної безпеки сільськогосподарської сировини та продукції |
Авторы: | Пузік, В. К. Волощенко, В. В. Криштоп, Є. А. |
Ключевые слова: | харчування токсиканти біокорми органічна їжа |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся |
Библиографическое описание: | Пузік В. К. Аналіз можливостей підвищення екологічної безпеки сільськогосподарської сировини та продукції / В. К. Пузік, В. В. Волощенко, Є. А. Криштоп // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 446–449. |
Аннотация: | Сільському господарству належить провідна роль у забезпеченні продовольчої безпеки держави. Інтенсифікація аграрного виробництва має на меті отримання максимального урожаю за найменших витрат енергії без урахування можливої деградації природного середовища. Така технологія ведення сільськогосподарського виробництва, хоча і досягає економічної мети, але створює цілу низку екологічних проблем, у тому числі соціально-гуманітарного характеру. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5553 |
ISBN: | 978-966-655-759-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|