DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5553

Название: Аналіз можливостей підвищення екологічної безпеки сільськогосподарської сировини та продукції
Авторы: Пузік, В. К.
Волощенко, В. В.
Криштоп, Є. А.
Ключевые слова: харчування
токсиканти
біокорми
органічна їжа
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Пузік В. К. Аналіз можливостей підвищення екологічної безпеки сільськогосподарської сировини та продукції / В. К. Пузік, В. В. Волощенко, Є. А. Криштоп // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 446–449.
Аннотация: Сільському господарству належить провідна роль у забезпеченні продовольчої безпеки держави. Інтенсифікація аграрного виробництва має на меті отримання максимального урожаю за найменших витрат енергії без урахування можливої деградації природного середовища. Така технологія ведення сільськогосподарського виробництва, хоча і досягає економічної мети, але створює цілу низку екологічних проблем, у тому числі соціально-гуманітарного характеру.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5553
ISBN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_446-449.pdf166,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет