Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5560
|
Название: | Вплив первинної обробки меду на його якість |
Авторы: | Кривий, М. М. Kryvyi, М. Лісогурська, О. В. Lisogurskа, О. Лісогурська, Д. В. Lisohurska, D. Фурман, С. В. Furman, S. |
Ключевые слова: | народний цілитель гречаний мед пилок |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся |
Библиографическое описание: | Вплив первинної обробки меду на його якість / М. М. Кривий, О. В. Лісогурська, Д. В. Лісогурська, С. В. Фурман // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 486–490. |
Аннотация: | Натуральний мед – це продукт, який створюють медоносні бджоли,перероблюючи нектар рослин, медяну росу і падь. Це один із природних
продуктів, у якому знайдено близько 300 різних компонентів, необхідних
для нормального розвитку і життєдіяльності організму людини. У кожному грамі меду є цілий арсенал лікувальних засобів. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5560 |
ISBN: | 978-966-655-759-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|