| 
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
 Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
 Матеріали конференцій >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5560 |  
 
| Название: | Вплив первинної обробки меду на його якість |  | Авторы: | Кривий, М. М. Kryvyi, М.
 Лісогурська, О. В.
 Lisogurskа, О.
 Лісогурська, Д. В.
 Lisohurska, D.
 Фурман, С. В.
 Furman, S.
 |  | Ключевые слова: | народний цілитель гречаний мед
 пилок
 |  | Дата публикации: | 2015 |  | Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся |  | Библиографическое описание: | Вплив первинної обробки меду на його якість / М. М. Кривий, О. В. Лісогурська, Д. В. Лісогурська, С. В. Фурман // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 486–490. |  | Аннотация: | Натуральний мед – це продукт, який створюють медоносні бджоли,перероблюючи нектар рослин, медяну росу і падь. Це один із природних
продуктів, у якому знайдено близько 300 різних компонентів, необхідних
для нормального розвитку і життєдіяльності організму людини. У кожному грамі меду є цілий арсенал лікувальних засобів. |  | URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5560 |  | ISBN: | 978-966-655-759-2 |  | Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій 
 |  
 
    
     Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |