DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5563

Название: Проблеми позиціювання органічного виробництва у системі екологічності аграрних підприємств
Авторы: Мінькова, О. Г.
Сакало, В. М.
Калініченко, А. В.
Ключевые слова: сертифікаційні системи
продукти харчування
генно-модифіковані організми
екологічна сертифікація
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся
Библиографическое описание: Мінькова О. Г. Проблеми позиціювання органічного виробництва у системі екологічності аграрних підприємств / О. Г. Мінькова, В. М. Сакало, А. В. Калініченко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 503–509.
Аннотация: Сьогодні набуває значного поширення таке явище як «грінвошінг» (greenwashing) – серйозна проблема на ринку екологічної продукції, коли виробники заявляють про екологічну чистоту своєї продукції, не маючи на те підстав. Дослідження світового лідера екологічного маркетингу TerraChoice показують, що у 98 % споживчої продукції, що позиціонується як екологічно чиста, можна виявити порушення. Так, на українському ринку все частіше можна зустріти позначки «біо», «еко», «органік», «екологічно чистий» та інші без достатньої на те підстави. Але з іншого боку, високий рівень зловживання екологічним маркуванням свідчить про те, що серед виробників зростає увага до переваг екологічно чистої та безпечної продукції, а також про ріст попиту на такі продукти серед споживачів.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5563
ISBN: 978-966-655-759-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Organik_2015_503-509.pdf184,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет