| 
                
                
  
 
Institutional Repository of Polissia National University >
 
Інститути, факультети та підрозділи університету >
 
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
 
Матеріали конференцій >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5566
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Особливості виробництва органічної продукції свинарства |  
| Авторы:  | Небилиця, М. С. Ващенко, О. В. |  
| Ключевые слова:  | походження свиней умови утримання тварин кормова база профілактика хвороб |  
| Дата публикации:  | 2015 |  
| Издатель:  | Житомирський національний агроекологічний університет; Полісся |  
| Библиографическое описание:  | Небилиця М. С. Особливості виробництва органічної продукції свинарства / М. С. Небилиця, О. В. Ващенко // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. матеріалів доп. учасн. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : Полісся, 2015. – С. 514–518. |  
| Аннотация:  | Частка виробництва сільськогосподарської органічної продукції за останні роки збільшилася в розвинених країнах світу в зв'язку з тим, що значно підвищився попит споживачів на дані продукти харчування. Реформи в аграрному секторі економіки України спрямовані на ріст експортного потенціалу для постачання якісної продукції, яка буде відповідати європейським потребам; стимулюватимуть розвиток ринку органічної продукції. За даними «Органік бізнес-довідник України» станом на 2014 рік зареєстровано лише одне господарство по органічному виробництві свинини, що є надзвичайно низьким показником. У даному контексті національне законодавство з органічного виробництва узгоджене з європейським та має відігравати важливу роль у розвитку аграрної політики держави та розбудові органічного ринку сільськогосподарської продукції. |  
| URI:  | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5566 |  
| ISBN:  | 978-966-655-759-2 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
  |  
  
    
    
     
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |