|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інженерії та енергетики >
Кафедра агроінженерії та технічного сервісу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5692
|
Название: | Нариси з історії створення доїльних апаратів |
Другие названия: | Essays are from history of creation of milking vehicles Очерки из истории создания доильных аппаратов |
Авторы: | Герук, С. М. Geryk, S. Герук, С. Н. Сукманюк, О. М. Sukmaniuk, Е. Cукманюк, Е. Н. |
Ключевые слова: | доїння milking доение молоко milk корова cow розвиток development развитие доїльне обладнання milking equipment доильное оборудование |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Національна наукова сільськогосподарська бібліотека Національної академії аграрних наук України |
Библиографическое описание: | Герук С. М. Нариси з історії створення доїльних апаратів / С. М. Герук, О. М. Сукманюк // Історія освіти, науки і техніки в Україні : матеріали ХІ Всеукр. наук. конф. молодих учених та спеціалістів, присвяч. 85-річчю Нац. акад. аграр. наук України, 16 трав. 2016 р. – Вінниця : Нілан-ЛТД, 2016. – С. 64–66. |
Аннотация: | В даній роботі особливу увагу приділено розробленим доїльним апаратам вітчизняних та закордонних винахідників, які підтверджені авторськими свідоцтвами. Представлено ряд сучасних провідних виробників, які розробляють і виготовляють роботизовані доїльні системи.
Ручне доїння в усі часи було і є важкою працею, оскільки видоїти одну корову у себе в дворі чи на пасовищі – це одне і зовсім інше, коли потрібно видоїти ціле стадо. Результат залежить від досвіду, уміння, витривалості працівника і не кожному вдається достатньо добре опанувати прийоми доїння, також під час ручного доїння молоко, контактуючи з навколишнім середовищем, вбирає в себе наявні забруднюючі елементи у вигляді пилу, запаху, бактерій та ін., що сприяє погіршенню його мікробіологічних характеристик, однак при даному способі доїння майже не травмуються дійки вимені, та захворюваність на мастит не перевищує 3–3,5 %. In this work the special attention is spared the developed milking vehicles of domestic and oversea inventors, which are confirmed copyright certificates. The row of modern leading producers which develop and make the robotizovani milking systems is presented. В данной работе особенное внимание уделено разработанным доильным аппаратам отечественных и заграничных изобретателей, которые подтверждены авторскими свидетельствами. Представлен ряд современных ведущих производителей, которые разрабатывают и изготовляют роботизированные доильные системы. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5692 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|