Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5813
|
Название: | The meat sector in the European Union |
Другие названия: | М’ясний сектор в Європейському Союзі |
Авторы: | Kovalchuk, O. Ковальчук, О. Д. |
Ключевые слова: | meat м’ясо market ринок supply пропозиція demand попит EU ЄС |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет; Українська асоціація молодих фермерів |
Библиографическое описание: | Kovalchuk O. The meat sector in the European Union / О. Kovalchuk // Аграрна наука, освіта, виробництво: європейський досвід для України : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 17–18 листоп. 2015 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2015. – С. 417–420. |
Аннотация: | The meat sector is one of the most important in European Union agriculture. Together the four main meat types – beef and veal, pigmeat and poultrymeat – account for one quarter of the total value of agricultural production. Half of all EU farms have livestock. М’ясний сектор є одним з найбільш важливих в сільському господарстві Європейського Союзу. Разом чотири основних види м’яса – яловичина і телятина, свинина і м’ясо птиці – складають одну чверть від загального обсягу сільськогосподарського виробництва. Половина всіх господарств ЄС мають ВРХ. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5813 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|