DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Інформаційних технологій, обліку та фінансів >
Кафедра аналізу і статистики ім. І. В. Поповича >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5813

Название: The meat sector in the European Union
Другие названия: М’ясний сектор в Європейському Союзі
Авторы: Kovalchuk, O.
Ковальчук, О. Д.
Ключевые слова: meat
м’ясо
market
ринок
supply
пропозиція
demand
попит
EU
ЄС
Дата публикации: 2015
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет; Українська асоціація молодих фермерів
Библиографическое описание: Kovalchuk O. The meat sector in the European Union / О. Kovalchuk // Аграрна наука, освіта, виробництво: європейський досвід для України : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 17–18 листоп. 2015 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2015. – С. 417–420.
Аннотация: The meat sector is one of the most important in European Union agriculture. Together the four main meat types – beef and veal, pigmeat and poultrymeat – account for one quarter of the total value of agricultural production. Half of all EU farms have livestock.
М’ясний сектор є одним з найбільш важливих в сільському господарстві Європейського Союзу. Разом чотири основних види м’яса – яловичина і телятина, свинина і м’ясо птиці – складають одну чверть від загального обсягу сільськогосподарського виробництва. Половина всіх господарств ЄС мають ВРХ.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5813
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ANO_2015_417-420.pdf356,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет