Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5861
|
Название: | Повнораціонна годівля свиней комбінованими силосами із зеленою масою амаранту |
Другие названия: | Полнорационное кормление свиней комбинированными силосами с зеленой массой амаранта Complete feeding pigs silos combined with the green mass of amaranth |
Авторы: | Славов, В. П. Slavov, V. Васильєв, Р. О. Васильев, Р. О. Vasiliev, R. Кривий, М. М. Кривой, М. Н. Kryvyi, M. Вербельчук, С. П. Verbelchuk, S. |
Ключевые слова: | корми корма feed свині свиньи pigs перетравність переваримость digestibility |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Міністерство аграрної політики України; Українська академія аграрних наук; Національне об'єднання по племінній справі у тваринництві «Укрплемоб'єднання»; Паралель |
Библиографическое описание: | Повнораціонна годівля свиней комбінованими силосами із зеленою масою амаранту / В. П. Славов, Р. О. Васильєв, М. М. Кривий, С. П. Вербельчук // Тваринництво України. – 2011. – № 10. – С. 33–37. |
Аннотация: | Досліджено вплив згодовування комбінованих силосів з включенням зеленої маси амаранту на перетравність поживних речовин, баланс азоту, кальцію та фосфору в організмі свиней. Исследовано влияние скармливания комбинированных силосов с включением зеленой массы амаранта на переваримость питательных веществ, баланс азота, кальция и фосфора в организме свиней. The effect of feeding silos combined with the inclusion of amaranth green mass on nutrient
digestibility, nitrogen balance, calcium and phosphorus in the body of pigs. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5861 |
ISSN: | 0321-1525 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|