DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5865

Название: Вплив каолінового та алунітового борошна на перетравність поживних речовин у відгодівельного молодняку свиней
Другие названия: Influence of kaolin and alunit flour on digestibility of nutrients in the fattening young pigs
Авторы: Вербельчук, Т. В.
Verbelchuk, T.
Вербельчук, С. П.
Verbelchuk, S.
Ключевые слова: молодняк свиней
young pigs
каолінове та алунітове борошно
alumstones and kaolinic flour
раціон
ration
перетравність
digestibility
баланс азоту
nitrogen balance
продуктивність
productivity
Дата публикации: 2012
Издатель: Вінницький національний аграрний університет
Библиографическое описание: Вербельчук Т. В. Вплив каолінового та алунітового борошна на перетравність поживних речовин у відгодівельного молодняку свиней / Т. В. Вербельчук, C. П. Вербельчук // Зб. наук. пр. Вінницького нац. аграр. ун-ту. Сер. Сільськогосподарські науки. ‒ 2012. – Вип. 2 (60). – С. 12‒17.
Аннотация: Показано, що згодовування молодняку свиней каолінового та алунітового борошна в кількості 3 % від сухої речовини раціону зумовлює тенденцію до підвищення показників перетравності поживних речовин раціону та засвоєння азоту раціону.
It was shown, that feeding young pigs with kaolin and alunit flour in an amount of 3% of dry matter intake leads to a tendency to increase performance digestibility of nutrients and dietary nitrogen intake.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5865
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ZNP_VNAU_2012_2_60_12-17.pdf339,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет