DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5866

Название: Перетравність поживних речовин корму при використанні алюмосилікатів в годівлі свиней
Другие названия: Переваримость питательных веществ корма при использовании алюмосиликатов в кормлении свиней
Digestibility of nutrients feed to use aluminosilicates in feeding pigs
Авторы: Вербельчук, Т. В.
Verbelchuk, T.
Ключевые слова: свині
свиньи
pigs
алюмосилікати
алюмосиликаты
aluminosilicates
відгодівля
откорм
fattening
каолінове та алунітове борошно
каолиновая и алунитовая мука
kaolin and alunit flour
перетравність
переваримость
digestibility
засвоєння
усвояемость
assimilation
баланс
balance
Дата публикации: 2013
Издатель: Вінницький національний аграрний університет
Библиографическое описание: Вербельчук Т. В. Перетравність поживних речовин корму при використанні алюмосилікатів в годівлі свиней / Т. В. Вербельчук // Зб. наук. пр. Вінницького нац. аграр. ун-ту. Сер. Сільськогосподарські науки. – 2013. – Вип. 1 (71). – С. 3–7.
Аннотация: Використання каолінового та алунітового борошна в раціонах молодняку свиней на відгодівлі підвищує перетравність поживних речовин раціону. Молодняк свиней 2-ї групи при згодовуванні суміші каолінового та алунітового борошна в порівнянні з контрольною групою, краще перетравлював органічну речовину корму, зокрема сирий протеїн, жир та клітковину.
Использование каолиновой и алунитовой муки в рационах молодняка свиней на откорме повышает переваримость питательных веществ рациона. Молодняк свиней 2-й группы при скармливании смеси каолиновой и алунитовой муки в сравнении с контрорльной группой лучше переваривал органические вещества корма, в частности сырой протеин, жир и клетчатку.
Use of a kaolinic and alunitovy flour in diets of young growth of pigs on sagination increases digestibility of nutrients of a diet. The young growth of pigs of the 2nd group when feeding a mix of a kaolinic and alunitovy flour in comparison with kontrorlny group digested organic substances of a forage, in particular a crude protein, fat and cellulose better.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5866
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ZNP_VNAU_2013_1_71_3-7.pdf305,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет