Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2010, № 1 (26), т. 2 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5919
|
Название: | Економічні проблеми виробництва м’яса великої рогатої худоби в Україні |
Другие названия: | The economic problems of producing cattle meat in Ukraine Экономические проблемы производства мяса крупного рогатого скота в Украине |
Авторы: | Розумей, Т. М. Rozumey, T. Розумей, Т. Н. |
Ключевые слова: | м’ясна галузь meat industry мясная отрасль інтеграція integration интеграция аграрний ринок agricultural market аграрный рынок |
Дата публикации: | 2010 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Розумей Т. М. Економічні проблеми виробництва м’яса великої рогатої худоби в Україні / Т. М. Розумей // Вісник ЖНАЕУ. – 2010. – № 1 (26), т. 2. – С. 202–209. |
Аннотация: | Розкрито основні економічні проблеми виробництва м’яса великої рогатої худоби в країні. Проведений аналіз виробництва м’яса великої рогатої худоби в Україні у динаміці та визначено основні фактори, що вплинули на зниження виробництва м’яса великої рогатої худоби в останні роки. Обґрунтовано комплекс заходів, спрямованих на підвищення виробництва м’яса великої рогатої худоби в сільськогосподарських підприємствах країни. The paper covers the basic economic problems of producing cattle meat in the country. The author analyzes cattle meat production in Ukraine in the dynamics and determines the main factors influencing the decrease in cattle meat production in the last few years. The author also substantiates a complex of measures aimed at increasing cattle meat production in Ukraine’s agricultural enterprises. Раскрыты основные экономические проблемы производства мяса крупного рогатого скота в стране. Проведен анализ производства мяса крупного рогатого скота в Украине в динамике и определены основные факторы, которые повлияли на снижение производства мяса крупного рогатого скота за последние годы. Обоснован комплекс мер, направленных на увеличение производства мяса крупного рогатого скота в сельскохозяйственных предприятиях страны. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5919 |
Располагается в коллекциях: | 2010, № 1 (26), т. 2
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|