Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5943
|
Название: | Оцінка м'ясної продуктивності бугайців різних генотипів за індексами м'ясності |
Другие названия: | Evaluation of meat productivity of bulls of different genotypes on meatiness indexes |
Авторы: | Ткачук, В. П. Tkachuk, V. Шуляр, Альона Л. Shulyar, Alyona |
Ключевые слова: | бугаї bulls м'ясна продуктивність meat productivity схрещування crossing генотип genotype індекс м'ясності meatiness index |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Подільський державний аграрно-технічний університет; Зволейко Д. Г. |
Библиографическое описание: | Ткачук В. П. Оцінка м'ясної продуктивності бугайців різних генотипів за індексами м'ясності / В. П. Ткачук, А. Л. Шуляр // Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., 21–22 трав. 2015 р. – Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2015. – С. 217–219. |
Аннотация: | Жива маса є однією із основних ознак м'ясної продуктивності тварин. Однак найбільш точно останню оцінюють за величиною маси туші і забійної маси. Вивчена м'ясна продуктивність чистопородних та помісних бугайців за індексами м'ясності. Living mass is one of basic signs of the meat productivity of animals. However most exactly the last is estimated on a size by the masses of carcass and slaughter-weight.The paper studies the meat productivity of purebred and crossbred bulls on meatiness indexes. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5943 |
ISBN: | 978-617-620-163-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|