DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/5943

Название: Оцінка м'ясної продуктивності бугайців різних генотипів за індексами м'ясності
Другие названия: Evaluation of meat productivity of bulls of different genotypes on meatiness indexes
Авторы: Ткачук, В. П.
Tkachuk, V.
Шуляр, Альона Л.
Shulyar, Alyona
Ключевые слова: бугаї
bulls
м'ясна продуктивність
meat productivity
схрещування
crossing
генотип
genotype
індекс м'ясності
meatiness index
Issue Date: 2015
Издатель: Подільський державний аграрно-технічний університет; Зволейко Д. Г.
Библиографическое описание: Ткачук В. П. Оцінка м'ясної продуктивності бугайців різних генотипів за індексами м'ясності / В. П. Ткачук, А. Л. Шуляр // Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф., 21–22 трав. 2015 р. – Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2015. – С. 217–219.
Аннотация: Жива маса є однією із основних ознак м'ясної продуктивності тварин. Однак найбільш точно останню оцінюють за величиною маси туші і забійної маси. Вивчена м'ясна продуктивність чистопородних та помісних бугайців за індексами м'ясності.
Living mass is one of basic signs of the meat productivity of animals. However most exactly the last is estimated on a size by the masses of carcass and slaughter-weight.The paper studies the meat productivity of purebred and crossbred bulls on meatiness indexes.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/5943
ISBN: 978-617-620-163-2
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
PDATU_2015_217-219.pdf89,01 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2023 Polissia University