Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2009, № 2 (25), т. 2 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/6052
|
Название: | Відповідність якості сільськогосподарської продукції вимогам Європейського Союзу |
Другие названия: | Соответствие качества сельськохозяйственной продукции требованиям Европейского Союза The quality of agricultural products with EU requirements |
Авторы: | Павловська, Л. Д. Павловская, Л. Д. Pavlovska, L. Маковська, С. О. Маковская, С. О. Makovska, S. |
Ключевые слова: | якість продукції качество продукции product quality світовий ринок мировой рынок global market стандартизація стандартизация standardization |
Дата публикации: | 2009 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Павловська Л. Д. Відповідність якості сільськогосподарської продукції вимогам Європейського Союзу / Л. Д. Павловська, С. О. Маковська // Вісник ЖНАЕУ. – 2009. – № 2 (25), т. 2. – С. 211–215. |
Аннотация: | Проблема якості продукції є комплексною та соціально орієнтованою, оскільки пов’язана з управлінням конкурентоспроможністю продукції, якістю життя населення та забезпеченням стійкого розвитку країни. Обґрунтовано, що основою формування якісної продукції є стандартизація, мета якої полягає у забезпеченні якості продукції з урахуванням вимог світового ринку та гарантування безпеки здоров’я населення. Запропоновані заходи щодо прискорення процесу гармонізації державних стандартів України до міжнародних та європейських. Проблема качества продукции – комплексная и социально ориентированная, поскольку связана с управлением конкурентоспособностью продукции и обеспечением стабильного развития страны. Обосновано, что основой формирования качества продукции является стандартизация, цель которой – обеспечение соответственного качества продукции с учетом требований мирового рынка и гарантирования безопасности здоровья населения. Предложены пути ускорения процесса гармонизации государственных стандартов с международными и европейскими. It has been substantiated that the basis for the produce quality formation is standardization whose aim is ensuring the corresponding produce quality with due respect to the world market requirement and to guaranteeing the safety of people’s health. The author suggests the ways for intensifying the process of state harmonization standards with international and European ones. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6052 |
Располагается в коллекциях: | 2009, № 2 (25), т. 2
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|