Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2008, № 2 (23), т. 1 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/6070
|
Название: | Вплив умов годівлі молодняка гусей на якість печінки |
Другие названия: | The effects of the goose youngsters feeding conditions on their liver quality Влияние условий кормления молодняка гусей на качество печени |
Авторы: | Блюсюк, С. М. Blyusyuk, S. Міщенко, О. С. Mishchenko, O. Мищенко, О. С. |
Ключевые слова: | раціон ration рацион годівля гусей feeding geese кормление гусей птахівництво poultry breeding птицеводство |
Дата публикации: | 2008 |
Издатель: | Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет» |
Библиографическое описание: | Блюсюк С. М. Вплив умов годівлі молодняка гусей на якість печінки / С. М. Блюсюк, О. С. Міщенко // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 66–72. |
Аннотация: | Висвітлено результати досліджень впливу різного складу раціонів та кратності годівлі на ефективність виробництва гусячої делікатесної печінки. Встановлено, що з метою виробництва максимальної кількості гусячої печінки доцільно згодовувати птиці корм малими порціями. Подовження термінів годівлі молодняка при набивці за добу та зменшення зерна кукурудзи відносно меленої кукурудзи за кукурудзяних раціонів згідно з французькою технологією забезпечило підвищення продуктивності птиці. The results of the investigations considering the effect of different composition diets and feeding multipleness to the geese delicacy liver production efficiency have been reflected. It has been established that with the purpose of maximum amount of goose liver production it is expedient to feed the bird on small portions. The youngsters feedingterms lengthening to the sapling at stuffing for days at corn seeds reducing according to French technology that provided the increase of fiords productivity. Отражены результаты исследований влияния разного состава рационов и кратности кормления на эффективность производства гусиной деликатесной печени. Установлено, что с целью производства максимального количества гусиной печенки целесообразно скармливать птице корм малыми порциями. Удлинение сроков кормления молодняка при набивке за сутки и уменьшения зерна кукурузы относительно молотой кукурузы при кукурузных рационах согласно французской технологии обеспечило повышение производительности птицы. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6070 |
Располагается в коллекциях: | 2008, № 2 (23), т. 1
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|