DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2008, № 2 (23), т. 1 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/6083

Название: Якість свинини при згодовуванні ферментного препарату «Мацераза»
Другие названия: Качество свинины при скармливании ферментного препарата «Мацеразы»
Pork quality when fed with «Maceraza» ferment preparation
Авторы: Гуцул, А. В.
Гуцол, А. В.
Hutsol, A.
Мазуренко, М. О.
Мазуренко, Н. А.
Mazurenko, M.
Болоховська, В. А.
Болоховская, В. А.
Bolohovska, V.
Болоховський, В. В.
Болоховский, В. В.
Bolohovskyy, V.
Благодір, А. М.
Благодир, А. М.
Blagodir, A.
Ключевые слова: молодняк
young
забійні показники
убойные показатели
slaughter rates
кормові добавки
кормовые добавки
feed additives
Issue Date: 2008
Издатель: Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет»
Библиографическое описание: Якість свинини при згодовуванні ферментного препарату «Мацераза» / А. В. Гуцул, М. О. Мазуренко, В. А. Болоховська [та ін.] // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 146–150.
Аннотация: Показано, що згодовування молодняку свиней «Мацерази» в кількості 4 г на 100 кг живої маси сприяє збільшенню забійних показників і негативно не впливає на фізико-хімічні показники та жирнокислотний склад м'язової тканини.
Скармливание молодняку свиней «Мацеразы» в количестве 4 г на 100 кг живой массы способствует увеличению убойных показателей и не имеет отрицательного влияния на физико-химические показатели и жирнокислотный состав мышечный состав мышечной ткани.
The paper proves that feeding the young swines with «Maceraza» in terms of 4 gr per 100 kg of living mass facilitates the slaughter indices increase and doesn't have a negative effect on the physical and chemical indices and fat acid composition of the muscle tissue.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6083
Appears in Collections:2008, № 2 (23), т. 1

Files in This Item:

File Description SizeFormat
VZNAU_2008_2_1_146-150.pdf278,79 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2023 Polissia University