|
Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2008, № 2 (23), т. 1 >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/6091
|
Название: | Продуктивність та забійні якості піддослідних свиней за використання нової кормової добавки «Лізовіт» у повнораціонному комбікормі |
Другие названия: | Продуктивность и забойные качества подопытных свиней при использовании новой кормовой добавки «Лизовит» в полнорационном комбикорме Meat yield and slaughtering qualities of experimental pigs as to the use of «Lisovit» feed additive in full diet mixed fodder |
Авторы: | Березовський, П. В. Березовский, П. В. Berezovsky, P. |
Ключевые слова: | кормова база кормовая база forage середньодобовий приріст среднесуточный прирост average daily gain вміст сала содержание сала fat content |
Дата публикации: | 2008 |
Издатель: | Державний вищий навчальний заклад «Державний агроекологічний університет» |
Библиографическое описание: | Березовський П. В. Продуктивність та забійні якості піддослідних свиней за використання нової кормової добавки «Лізовіт» у повнораціонному комбікормі / П. В. Березовський // Вісник ДАУ. – 2008. – № 2 (23), т. 1. – С. 179–182. |
Аннотация: | Згодовування нової кормової добавки для свиней «Лізовіт» сприяє збільшенню середньодобових приростів на 77 г (12,4 %), м’яса у напівтуші – на 8,38 кг та зменшенню вмісту сала у напівтуші на 1,32 кг і витрат корму на 1 кг приросту на 0,51 корм. од. (11,18 %). Скармливание кормовой добавки для свиней «Лизовит» способствует увеличению среднесуточных приростов на 77 г (12,4 %) мяса в полутушке – на 8,38 кг, уменшенню содержания сала в полутушке на 1,32 кг и затрат корма на 1 кг прироста на 0,51 корм. ед. (11,18 %). Feeding pigs on Lisovit feed additive contributes to the meat gain in the semi-carcass by 8,38 kg, to the decrease of fat in the semi-carcass by 1,32 kg and feed consumption – by 0,51 feeding (11,18 %) per 1 kg gain. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6091 |
Располагается в коллекциях: | 2008, № 2 (23), т. 1
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|