Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини та тваринництва >
Кафедра біоресурсів, тваринництва та аквакультури >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/6106
|
Название: | Ціноутворення в технологічному ланцюгу виробництва молочної продукції |
Другие названия: | Ценообразование в технологической цепи производства молочной продукции Pricing in dairy production technology chain |
Авторы: | Славов, В. П. Slavov, V. |
Ключевые слова: | молочна продукція молочная продукция dairy products вміст жиру в молоці содержание жира в молоке fat content in milk собівартість себестоимость cost price |
Дата публикации: | 2013 |
Издатель: | Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України |
Библиографическое описание: | Славов В. П. Ціноутворення в технологічному ланцюгу виробництва молочної продукції / В. П. Славов // Проблеми ринку продовольчих ресурсів України : зб. наук. пр. за матеріалами Першої наук.-практ. конф., 10 квіт. 2013 р. – К. : ННЦ ІАЕ, 2013. – С. 19–22. |
Аннотация: | Складний механізм взаємин між виробниками, первинними споживачами (заготівельниками і переробниками) та його покупцями в умовах конкурентного середовища має цілу низку прихованих проблем і не дає чіткого уявлення щодо зв’язку між реальними витратами сільгоспвиробників і формування ціни кінцевої продукції на етапах технологічного ланцюга виробництва: заготівля – переробка – оптова торгівля – роздрібна торгівля. Виникає питання: Чому вартість молочних продуктів висока, постійно зростає, а рентабельність виробництва молока вкрай низька? Сложный механизм взаимоотношений между производителями, первичными потребителями (заготовителями и переработчиками) и его покупателями в условиях конкурентной среды имеет целый ряд скрытых проблем и не дает четкого представления о связи между затратами сельхозпроизводителей и формирования цены конечной продукции на этапах технологической цепочки производства: заготовка – переработка – оптовая торговля – розничная торговля. Возникает вопрос: Почему стоимость молочных продуктов высокая, постоянно растет, а рентабельность производства молока крайне низкая? The complex mechanism of relations between producers, primary consumers (processors and collectors) and its customers in a competitive environment has a number of hidden problems and does not give a clear idea about the connection between real costs and pricing of agricultural products in the final stages of the production chain: purchase – manufacture – wholesale – retail. The question is: Why is the high dairy products is growing, and the profitability of milk production is very low? |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6106 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|