Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2004, № 1 (12) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/6428
|
Название: | Поліфенольні сполуки хмелю і якість пива |
Другие названия: | Polyphenol compounds of hop and the quality of beer Полифенольные соединения хмеля и качество пива |
Авторы: | Ляшенко, М. І. Lyashenko, M. Ляшенко, Н. И. Кравчук, Н. Р. Kravchuk, N. Іващенко, І. В. Ivashchenko, I. Иващенко, И. В. |
Ключевые слова: | поліфеноли polyphenols полифенолы рослинні гормони plant hormones растительные гормоны процес бродіння fermentation process процесс брожения |
Issue Date: | 2004 |
Издатель: | Державний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Ляшенко М. І. Поліфенольні сполуки хмелю і якість пива / М. І. Ляшенко, Н. Р. Кравчук, І. В. Іващенко // Вісник ДАУ. – 2004. – № 1 (12). – С. 97–103. |
Аннотация: | Показано вплив кількості поліфенольних сполук у різних сортах хмелю на якість охмеленого сусла і готового пива в порівнянні з дією екстрактів, що не містять поліфенолів. The paper considers the effects of polyphenol compound quantities in various hop varieties on the quality of hopped wort and finished beer in comparison with the effect of extracts containing no polyphenols. Показано влияние количества полифенольных соединений в различных сортах хмеля на качество охмеленного сусла и готового пива в сравнении с действием экстрактов, которые не содержат полифенолов. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/6428 |
Appears in Collections: | 2004, № 1 (12)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|