DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Права, публічного управління та національної безпеки >
Кафедра економічної теорії, інтелектуальної власності та публічного управління >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7472

Название: Некомерційні форми міжнародного трансферу технологій: геополюси активності та стейкходери 2013 року
Авторы: Скидан, О. В.
Skydan, O.
Литвинчук, І. Л.
Lytvynchuk, I.
Ключевые слова: трансфер технологій
геополюси активності
стейкходери
інтелектуальний капітал
інновації
некомерційні форми
Дата публикации: 2013
Издатель: Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»
Библиографическое описание: Скидан О. В. Некомерційні форми міжнародного трансферу технологій: геополюси активності та стейкходери 2013 року / О. В. Скидан, І. Л. Литвинчук // Трансфер технологій та інновації: конкурентоспроможна економіка і сталий розвиток : матеріали VІІ форуму Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України, 24–25 жовт. 2013 р. – К. : НТУУ «КПІ», 2013. – С. 273–278.
Аннотация: В статті здійснено моніторинг світових інтернет-ресурсів, присвячених анонсуванню міжнародних виставок, симпозіумів, конгресів у сфері освіти та науки, спрямованих на підтримку некомерційного технологічного трансферу, що дозволив виявити близько тисячі глобальних інноваційних заходів, проведення яких планувалось у 2013 році. В умовах обмеженості матеріальних ресурсів економічний розвиток сучасних господарських систем все більшою мірою визначається їх інтелектуальним потенціалом. Активація відповідного потенціалу вимагає розбудови динамічного інноваційного середовища, фундаментом якого є тісний зв'язок між державним сектором, безпосередньо зацікавленим у продукуванні інновацій для підвищення соціально-економічного добробуту громадян, науково-освітніми закладами, що виступають генераторами інноваційних ідей, і бізнесом, здатним здійснити фінансування інноваційних розробок. Налагодження ефективної міжсекторіальної взаємодії інституцій на національному та глобальному рівнях потребує дієвої інфраструктури, здатної забезпечити генерацію і розповсюдження науково-технологічних знань та інноваційних продуктів. Як наслідок, трендом останнього десятиліття стало формування інноваційних трансферних мереж у країнах світового економічного авангарду та їх сателітах.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7472
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Mater_VII_forumu_ DAzPNItaI_2013_273-278.pdf284,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет