Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Права, публічного управління та національної безпеки >
Кафедра економічної теорії, інтелектуальної власності та публічного управління >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7520
|
Название: | Технології органічного виробництва у галузі кролівництва |
Другие названия: | Технологии органического производства в области кролиководства Technology production of organic rabbit breeding |
Авторы: | Котелевич, В. А. Kotelevych, V. |
Ключевые слова: | кролівництво кролиководство rabbits екологічно чисті продукти экологически чистые продукты organic food ветеринарно-санітарна оцінка якості м’ясопродукції ветеринарно-санитарная оценка качества мясопродукции veterinary and sanitary evaluation of the quality of mea |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Котелевич В. А. Технології органічного виробництва у галузі кролівництва / В. А. Котелевич // Інтелектуальна економіка: глобальні тенденції та національні перспективи : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 26 трав. 2016 р. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – С. 213–217. |
Аннотация: | В доповіді піднімаються питання забезпечення населення екологічно чистими продуктами, важлива роль при цьому відводиться органічному виробництву кролятини. В докладе поднимаются вопросы обеспечения населения экологически чистыми продуктами, важная роль при этом отводится органическому производству крольчатины. The report raised the issue of public organic food, an important role is given to organic produce rabbit. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7520 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|