Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7533
|
Название: | Особливості структуризації в хлібопродуктовому підкомплексі |
Авторы: | Плотнікова, М. Ф. Plotnikova, M. |
Ключевые слова: | структуризація хлібопродуктовий підкомплекс чинники структуризації напрямки структуризації |
Дата публикации: | 2005 |
Издатель: | Дніпропетровський національний університет |
Библиографическое описание: | Плотнікова М. Ф. Особливості структуризації в хлібопродуктовому підкомплексі / М. Ф. Плотнікова // Економіка: проблеми теорії та практики. – 2005. – Вип. 209, т. ІІ. – С. 404–413. |
Аннотация: | Розкрито методичні аспекти структуризації. Наведена класифікація напрямків структуризації залежно від чинників, що її спричинили. Визначено зміст та особливості структуризації в хлібопродуктовому підкомплексі України, а також основні фактори і чинники, що її зумовлюють. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7533 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|