DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7535

Название: Структуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу
Авторы: Плотнікова, М. Ф.
Plotnikova, M.
Ключевые слова: економічна ефективність
оптимізація прибутку
корпоратизація виробництва
структуризація
хлібопродуктовий пілкомплекс
Дата публикации: 2005
Издатель: Дніпропетровський національний університет
Библиографическое описание: Плотнікова М. Ф. Структуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу / М. Ф. Плотнікова // Економіка: проблеми теорії та практики. – 2005. – Вип. 210, т. ІІІ. – С. 690–696.
Аннотация: Розкрито сутність поняття структуризації хлібопродуктового підкомплексу. Відзначено основні напрямки та критерії економічної ефективності структуризації розроблено модель оптимізації прибутку хлібопродуктового підкомплексу Житомирської області.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7535
ISSN: 1561-6908
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
EPTtaP_2005_210_3_690-696.pdf87,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет