Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Економіки та менеджменту >
Кафедра економіки, підприємництва та туризму >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7535
|
Название: | Структуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу |
Авторы: | Плотнікова, М. Ф. Plotnikova, M. |
Ключевые слова: | економічна ефективність оптимізація прибутку корпоратизація виробництва структуризація хлібопродуктовий пілкомплекс |
Дата публикации: | 2005 |
Издатель: | Дніпропетровський національний університет |
Библиографическое описание: | Плотнікова М. Ф. Структуризація підприємств хлібопродуктового підкомплексу / М. Ф. Плотнікова // Економіка: проблеми теорії та практики. – 2005. – Вип. 210, т. ІІІ. – С. 690–696. |
Аннотация: | Розкрито сутність поняття структуризації хлібопродуктового підкомплексу. Відзначено основні напрямки та критерії економічної ефективності структуризації розроблено модель оптимізації прибутку хлібопродуктового підкомплексу Житомирської області. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7535 |
ISSN: | 1561-6908 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|