DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Права, публічного управління та національної безпеки >
Кафедра економічної теорії, інтелектуальної власності та публічного управління >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7610

Название: Міжнародна діяльність вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики і продовольства України
Авторы: Литвинчук, І. Л.
Lytvynchuk, I.
Ключевые слова: міжнародне співробітництво
міжнародна діяльність
освіта
навчальні заклади
аграрна вища освіта
Дата публикации: 2013
Издатель: Кримський інститут бізнесу
Библиографическое описание: Литвинчук І. Л. Міжнародна діяльність вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики і продовольства України / І. Л. Литвинчук // Освіта та наука в умовах глобальних викликів : матеріали VI міжнар. наук.-практ. конф. (Сімферополь–Судак, 11–15 черв. 2013 р.). – Сімферополь : Кримський інститут бізнесу, 2013. – С. 101–104.
Аннотация: В статі досліджено міжнародну діяльність вищих навчальних закладів Міністерства аграрної політики та продовольства України, динаміку стажування студентів аграрних ВУЗів України закордоном. Обґрунтовано необхідність розробки програми заходів для посилення міжнародної конкурентоспроможності аграрної вищої освіти та підвищення ефективності співпраці ВНЗ Міністерства аграрної політики та продовольства України з міжнародними організаціями у програмах міждержавного і міжуніверситетського обміну студентами, аспірантами, науково-педагогічними, науковими та адміністративними працівниками. Культурна та економічна глобалізація сприяє зростанню популярності освіти за кордоном. Так, згідно з даними Інституту міжнародної освіти, до 2025 року близько 8 мільйонів молодих людей у світі надаватимуть перевагу навчанню в іноземних державах. Відповідні процеси у суспільстві зумовлюють активізацію міжнародного співробітництва вищих навчальних закладів шляхом участі у програмах міждержавного і міжуніверситетського обміну студентами, аспірантами, науково-педагогічними та адміністративними працівниками; створення спільних освітніх і науково-дослідницьких програм із іноземними ВНЗ; проведення спільних наукових досліджень; стажування за кордоном науково-педагогічних кадрів; запрошення спеціалістів іноземних держав для участі у педагогічній та науковій роботі; організації та участі у міжнародних конференціях, конгресах, семінарах, симпозіумах, діяльності міжнародних організацій і асоціацій; надання послуг, пов'язаних із здобуттям вищої та післядипломної освіти іноземними громадянами.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7610
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Mater_VI_mizhnar_nauk-prakt_konf_2013_101-104.pdf48,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет