|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7754
|
Название: | Молочна продуктивність великої рогатої худоби та фактори, що її визначають |
Другие названия: | Молочная продуктивность крупного рогатого скота и факторы, которые ее определяют Dairy cattle performance and factors that determine it |
Авторы: | Ткачук, В. П. Tkachuk, V. Кравчук, Д. А. Kravchuk, D. |
Ключевые слова: | молочна продуктивність молочная продуктивность milk production молочна залоза молочная железа mammary gland генотипові та паратипові фактори генотипические и паратипические факторы genotype and paratype factors |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Ткачук В. П. Молочна продуктивність великої рогатої худоби та фактори, що її визначають / В. П. Ткачук, Д. А. Кравчук // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : зб. наук. пр. / Житомир. нац. агроекол. ун-т. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 6. – С. 38–41. |
Аннотация: | Продуктивність – основна властивість сільськогосподарських тварин, заради яких їх розводять. Її оцінюють за кількістю та якістю тієї чи іншої продукції, одержуваної від однієї тварини за певний відрізок часу. Продуктивність сільськогосподарських тварин залежить від їх індивідуальних, видових і породних особливостей та умов годівлі та утримання.
Молочна продуктивність – функція молочної залози, розвиток і діяльність якої
контролюються центральної нервової та ендокринної системами. Рівень молочної
продуктивності і склад молока є одними із основних показників, які характеризують
господарськи корисні ознаки тварин і економічну ефективність молочного скотарства Производительность – основное свойство сельскохозяйственных животных, ради которых их разводят. Ее оценивают по количеству и качеству той или иной продукции, получаемой от одного животного за определенный отрезок времени. Продуктивность сельскохозяйственных животных зависит от их индивидуальных, видовых и породных особенностей и условий кормления и содержания.
Молочная продуктивность – функция молочной железы, развитие и деятельность которой
контролируются центральной нервной и эндокринной системами. Уровень молочной
производительности и состав молока являются одними из основных показателей, которые характеризуют хозяйственные, полезные признаки животных и экономическую эффективность молочного скотоводства. The suckling productivity is a function of mammary gland, development and activity of that controlled central nervous and endocrine the systems. Level of milk to the productivity and composition of milk is one of basic indexes that characterize useful signs of animals and economic efficiency of the suckling cattle breeding. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7754 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|