Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Технологічний >
Кафедра технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва >
Статті >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/7901
|
Название: | Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі |
Другие названия: | Основы технологии производства говядины на промышленной основе Bases of technology of production of beef on to industrial basis |
Авторы: | Ткачук, В. П. Tkachuk, V. Табалюк, Я. В. Tabalyuk, Y. |
Ключевые слова: | яловичина говядина beef технологічні операції технологические операции technological operations виробництво яловичини производство говядины production of beef |
Дата публикации: | 2016 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Ткачук В. П. Основи технології виробництва яловичини на промисловій основі / В. П. Ткачук, Я. В. Табалюк // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : зб. наук. пр. / Житомир. нац. агроекол. ун-т. – Житомир : ЖНАЕУ, 2016. – Вип. 6. – С. 79–82. |
Аннотация: | Для спеціалізованих господарств із виробництва яловичини характерні вищі середньодобові прирости і менші затрати праці й витрати кормів на одиницю продукції. Розміри спеціалізованих господарств за кількістю поголів’я коливаються від 1,5 до 15 тис. голів молодняку великої рогатої худоби, а за обсягом виробництва м’яса – від 100 до 3500 т за рік. Для специализированных хозяйств из производства говядины характерные более высокие среднесуточные приросты и меньшие затраты труда и затраты кормов на единицу продукции. Размеры специализированных хозяйств за количеством поголовья колеблются от 1,5 до 15 тыс. молодняка крупного рогатого скота, а по объему производства мяса – от 100 до 3500 т за год. For the specialized economies from the production of beef characteristic higher average daily increases and less expenses of labour and expense of forage are on unit of products. The sizes of the specialized economies after the amount of population hesitate from 1,5 to 15 thousand chairmen to the sapling/pl of cattle, and on a production of meat volume – from 100 to 3500 t for a year. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/7901 |
Располагается в коллекциях: | Статті
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|