DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини >
Кафедра нормальної і патологічної морфології, гігієни та експертизи >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8046

Название: Ветеринарно-санітарна експертиза кролятини залежно від породних особливостей
Другие названия: Ветеринарно-санитарная экспертиза крольчатины в зависимости от породных особенностей
Veterinary and sanitary examination rabbit depending on waste characteristics
Авторы: Скогутовська, Л. С.
Скогутовская, Л. С.
Scogutovska, L.
Котелевич, В. А.
Kotelevich, V.
Ключевые слова: ветеринарно-санітарна експертиза
ветеринарно-санитарная экспертиза
veterinary and sanitary examination
ветеринарно-санітарна оцінка
ветеринарно-санитарная оценка
veterinary and sanitary evaluation
м’ясо
мясо
meat
санітарна якість
санитарное качество
sanitary quality
кролятина
крольчатина
rabbit
Дата публикации: 2016
Издатель: Полтавська державна аграрна академія
Библиографическое описание: Скогутовська Л. С. Ветеринарно-санітарна експертиза кролятини залежно від породних особливостей / Л. С. Скогутовська, В. А. Котелевич // Сучасні аспекти лікування і профілактики хвороб тварин : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 24–25 листоп. 2016 р. – Полтава : ШвидкоДРУК, 2016. – С. 110–111.
Аннотация: Кролівництво в нашій країні незаслужено забуте, але воно поза сумнівом залишається однією з найперспективніших галузей українського тваринництва. Кролятина високопоживний дієтичний продукт. Кроляче м’ясо рекомендоване для вживання при самих суворих дієтах, хворим на цукровий діабет, серцево-судинні захворювання та ін. Користь такого м’яса тварини, як кролик величезна, адже в ньому присутня величезна кількість вітамінів – С, групи В, РР, А, Е, мікроелементів – заліза, кобальту, фтору, фосфору, калію, марганцю, а також нікотинової кислоти, лецитину.
Кролиководство в нашей стране незаслуженно забыто, но оно несомненно остается одной из самых перспективных отраслей украинского животноводства. Крольчатина высокопитательный диетический продукт. Кроличье мясо рекомендуется для применения при самых суровых диетах, больным сахарным диабетом, сердечно-сосудистые заболевания и др. Польза такого мяса животного, как кролик огромная, ведь в нем присутствует огромное количество витаминов – С, группы В, РР, А, Е, микроэлементов – железа, кобальта, фтора, фосфора, калия, марганца, а также никотиновой кислоты, лецитина.
Breeding in our country is undeservedly forgotten, but it certainly remains one of the most promising sectors of Ukrainian livestock breeding. Rabbit is a high-nutritional diet. Rabbit meat is recommended for use in the most severe diets, patients with diabetes mellitus, cardiovascular diseases, etc. The benefit of such an animal's meat as a rabbit is enormous, because it contains a huge amount of vitamins – C, B, PP, A, E, microelements – iron, cobalt, fluorine, phosphorus, potassium, manganese, and also nicotinic acid, lecithin.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8046
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
M_nauk_pr_int_konf_2016_110-111.pdf440,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет