DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини >
Кафедра нормальної і патологічної морфології, гігієни та експертизи >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8260

Название: Роль кролівництва у розвитку малих форм господарювання як фактора соціально-економічної стабільності сільських територій на самозайнятості населення
Другие названия: Роль кролиководства в развитии малых форм хозяйствования как фактора социально-экономической стабильности сельских территорий в самозанятости населения
The role of the rabbit in the development of small forms of management as a factor of social and economic stability in rural self-employment
Авторы: Котелевич, В. А.
Kotelevich, V.
Ключевые слова: кролівництво
кролиководство
rabbit
ветеринарно-санітарна експертиза
ветеринарно-санитарная экспертиза
veterinary and sanitary examination
якість м’яса
качество мяса
meat quality
питома активність
удельная активность
specific activity
безпека харчових продуктів
безопасность пищевых продуктов
food safety
Дата публикации: 2016
Издатель: Агроосвіта
Библиографическое описание: Котелевич В. А. Роль кролівництва у розвитку малих форм господарювання як фактора соціально-економічної стабільності сільських територій на самозайнятості населення / В. А. Котелевич // Роль аграрних вищих навчальних закладів у розвитку малих форм господарювання як фактора соціально-економічної стабільності сільських територій та самозайнятості населення : зб. тез доп. міжнар. наук.-прак. конф., 23 листоп. 2016 р. – К. : Агроосвіта, 2016. – С. 16–18.
Аннотация: Питання забезпечення людей екологічно чистими продукта­ми має першочергове значення. Адже безпека та якість харчових продуктів і продовольчої сировини є одним з основних факторів, що забезпечують здоров’я населення і збереження його генофонду.
Вопрос обеспечения людей экологически чистыми продуктами имеет первостепенное значение. Ведь безопасность и качество пищевых продуктов и продовольственного сырья является одним из основных факторов, обеспечивающих здоровье населения и сохранение его генофонда.
The issue of providing people with environmentally friendly products is of paramount importance. After all, the safety and quality of food and food raw materials are one of the main factors that provide health population and preservation of its gene pool.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8260
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
M_m_nauk_pr_konf_2016_16-18.pdf142,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет