DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Агрономічний >
Кафедра захисту рослин >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8266

Название: Обсяг вирощування проса в Україні та перспективи його збільшення
Другие названия: Volume of growing proso millet in Ukraine and prospects for its increase
Авторы: Ключевич, М. М.
Klyuchevich, M.
Столяр, С. Г.
Stolar, S.
Ключевые слова: просо
proso millet
хвороби
diseases
посівні площі
crop area
урожайність
yield
валовий збір
total yield
фітосанітарний стан
phytosanitary condition
методи захисту
methods of protection
Дата публикации: 2013
Издатель: Sp. z o.o. «Diamond trading tour»
Библиографическое описание: Ключевич М. М. Обсяг вирощування проса в Україні та перспективи його збільшення / М. М. Ключевич, С. Г. Столяр // Aktualne problemy w wspotczesnej nauki : zbior raportow naukowych na materialach Miedzynarodowej nauk.-prakt. konferencji, 28–30 czerwiec 2013 r. – Warszawa : Diamond trading tour, 2013. – Część 8. – S. 28–30.
Аннотация: Гарантування продовольчої безпеки держави можливе лише за стабільного розвитку агропродовольчої сфери, яка здатна забезпечити виробництво високоякісної, екологічно безпечної сільськогосподарської сировини і продуктів харчування для населення. Сучасна концепція раціонального харчування людини вимагає від виробників виготовлення таких продуктів, які б мали високі смакові властивості та забезпечували у раціоні харчування достатню кількість білків, вуглеводів, мінеральних речовин, незамінних амінокислот, вітамінів тощо.
State food security is possible only if it is stable development of the agro-food sector that can provide production high-quality, environmentally sound agricultural raw materials and food products for the population. The modern concept of rational nutrition requires from manufacturers of products that have high flavor properties and provide in the diet a sufficient amount of proteins, carbohydrates, minerals, essential amino acids, vitamins, and the like.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8266
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
APWN_2013_28-30.pdf214 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет