DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Права, публічного управління та національної безпеки >
Кафедра економічної теорії, інтелектуальної власності та публічного управління >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8384

Название: Трансфер знань в сільське господарство: досвід США
Другие названия: Трансфер знаний в сельское хозяйство: опыт США
Transport knowledge in agriculture: USА experience
Авторы: Пивовар, А. М.
Пивовар, А. Н.
Pyvovar, A.
Пивовар, П. В.
Pyvovar, P.
Ключевые слова: екстеншн
экстеншн
extension
експерти
эксперты
experts
знання
знания
knowledge
новації
новации
innovations
Дата публикации: 2017
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Пивовар А. М. Трансфер знань в сільське господарство: досвід США / А. М. Пивовар, П. В. Пивовар // Інтелектуальна економіка в умовах суспільних трансформацій: перспективи публічно-приватного партнерства : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. форуму, 27 черв. 2017 р. : у 2-х ч. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – Ч. 1. – С. 187–192.
Аннотация: Подолання кризових явищ та вирішення наявних проблем розвитку аграрного сектора економіки можливо за рахунок новацій. Лише так можна швидко і ефективно трансформувати сільськогосподарське виробництво, стимулювати мале і середнє підприємництво та, водночас, забезпечити вихід на світовий ринок, що надзвичайно важливо, враховуючи наявний ресурсний потенціал. Широке впровадження інновацій в усіх напрямах діяльності сільськогосподарських підприємств (технологічного, маркетингового, організаційного) сприяє зростанню продуктивності праці, економії різних видів ресурсів, скороченню втрат і зниженню собівартості продовольчої продукції, нарощуванню обсягів та підвищенню ефективності сільськогосподарського виробництва. Одним із елементів впровадження інноваційних розробок у виробництво екстеншн сервіс.
Преодоление кризисных явлений и решения имеющихся проблем развития аграрного сектора экономики возможно за счет новаций. Только так можно быстро и эффективно трансформировать сельскохозяйственное производство, стимулировать малое и среднее предпринимательство и одновременно обеспечить выход на мировой рынок, что чрезвычайно важно, учитывая имеющийся ресурсный потенциал. Широкое внедрение инноваций во всех направлениях деятельности сельскохозяйственных предприятий (технологического, маркетингового, организационного) способствует росту производительности труда, экономии различных видов ресурсов, сокращению потерь и снижению себестоимости продовольственной продукции, наращиванию объемов и повышению эффективности сельскохозяйственного производства. Одним из элементов внедрения инновационных разработок в производство экстеншн сервис.
Overcoming the crisis phenomena and addressing the existing problems of agrarian development the economic sector is possible due to innovations. Only this can quickly and effectively transform agricultural production, stimulate small and medium-sized businesses, and, at the same time, provide access to the world market, which is extremely important, given the available resource potential. Wide introduction of innovations in all fields of activity of agricultural enterprises (technological, marketing, organizational) contributes to the growth of labor productivity, saving various types of resources, reducing losses and reducing the cost of food products, increasing volumes and increasing the efficiency of agricultural production. One of the elements of the introduction of innovative developments in the production of extentive service.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8384
ISBN: 978-966-8706-88-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
IEVUSTPPPP_2017_Ch_1_187-192.pdf442,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет