DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Періодичні видання >
Вісник ЖНАЕУ >
Архів >
2014, № 1 (39), т. 1 >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/840

Название: Вплив елементів технології вирощування на якісний склад насіння сої
Другие названия: Effect of growing technology elements in the qualitative composition of soybean seeds
Авторы: Ступніцька, О. С.
Stupnitska, O.
Баранов, А. І.
Baranov, A.
Ключевые слова: інокуляція
inoculation
позакореневе підживлення
foliar application
удобрення
fertilizer
урожайність
yield
якісний склад насіння
quality of the seed
Дата публикации: 2014
Издатель: Житомирський національний агроекологічний університет
Библиографическое описание: Ступніцька О. С. Вплив елементів технології вирощування на якісний склад насіння сої / О. С. Ступніцька, А. І. Баранов // Вісник ЖНАЕУ. – 2014. – № 1 (39), т. 1. – С. 237-241.
Аннотация: У статті наведено результати досліджень щодо впливу інокуляції та позакореневого підживлення на фоні добрив на урожай та якісний склад насіння. Встановлено, що норма азотних добрив суттєво впливає як на урожайність, так і на збір білка та жиру. При обробці насіння бактеріальними препаратами та позакореневого підживлення найкращі результати отримані при внесені добрив у нормі N60P60K60, приріст урожайності зерна сої за обробки насіння інокулянтами становить 0.8 т/га,а білка та жиру, відповідно, 450 та 259 кг/га.
Описание: This paper presents the results of research on the impact of inoculation and foliar application of fertilizers on the background on yield and quality of the seed. It has been established that the rate of nitrogen fertilizer significantly affects both the yield and the collection of protein and fat. When treating seeds with bacterial agents and under the top dressing best results were obtained after the application of fertilizers in the ratio of N60P60K60, increase yield soybean inoculant for seed treatment is 0,8 t / ha, and protein and fat, respectively, 450 and 259 kg / ha.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/840
Располагается в коллекциях:2014, № 1 (39), т. 1

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
VZNAU_2014_1(39)_237-241.pdf138,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет