Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Науково-інноваційний інститут економіки і агробізнесу >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/8426
|
Название: | Фактори та особливості ціноутворення на органічну продукцію |
Авторы: | Кільніцька, О. С. Kilnitska, O. Соколова, А. О. Sokolova, A. |
Ключевые слова: | органічне виробництво цінова політика собівартість |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Библиографическое описание: | Кільніцька О. С. Фактори та особливості ціноутворення на органічну продукцію / О. С. Кільніцька, А. О. Соколова // Органічне виробництво і продовольча безпека : [зб. доп. V Міжнар. наук.-практ. конф.]. – Житомир : ЖНАЕУ, 2017. – С. 358–363. |
Аннотация: | Зважаючи на те, що вітчизняне сільське господарство є визначальною галуззю у забезпечені населення харчовими продуктами, питання екологічної безпечності мають першочергове значення. Державною цільовою програмою розвитку українського села на період до 2015 року визначено стратегічний напрям формування агроекологічного іміджу України. В межах цього напряму, Програмою було передбачено сприяти ціноутворенню, з урахуванням екологічності продукції. Значний науково-практичний інтерес щодо ціноутворення на екопродукцію обумовлено тим, що розвиток органічного виробництва визначено Кабінетом Міністрів України одним з головних пріоритетів роботи Міністерства аграрної політики та продовольства на 2017 рік. Органічне виробництво розвивається в Україні шаленими темпами, за п’ять років приріст склав 90 %. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/8426 |
ISBN: | 978-966-8706-89-9 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|